Vahva chilitahna

Käytä tätä tosi vahvaa chilitahnaa ruokien maustamiseen varovasti annostellen.

pieni purkillinen

PT40M

45 minuuttia

Arviot (158 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 punaista chilipaprikaa
1/2 dl vaaleaa viinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
1/2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Käytä suojakäsineitä.

Huuhtele ja halkaise chilipaprikat. Jätä yhteen siemenet ja poista lopuista. Hienonna veitsellä työlaudalla aivan pieneksi silpuksi.

Laita chilisilppu kasariin yhdessä viinietikan ja murskatun valkosipulin kanssa. Rouhi joukkoon hieman mustapippuria myllystä. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan hämmentäen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Jäähdytä. Jauha seos vielä sauvasekoittimella ja laita tiiviiseen lasipurkkiin.

Käytä chilitahnaa ruokien maustamiseen. Annostele varovasti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.