Ainekset
8 punaista chilipaprikaa
1/2 dl vaaleaa viinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
1/2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Käytä suojakäsineitä.
Huuhtele ja halkaise chilipaprikat. Jätä yhteen siemenet ja poista lopuista. Hienonna veitsellä työlaudalla aivan pieneksi silpuksi.
Laita chilisilppu kasariin yhdessä viinietikan ja murskatun valkosipulin kanssa. Rouhi joukkoon hieman mustapippuria myllystä. Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan hämmentäen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
Jäähdytä. Jauha seos vielä sauvasekoittimella ja laita tiiviiseen lasipurkkiin.
Käytä chilitahnaa ruokien maustamiseen. Annostele varovasti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?