Vahva chilitahna

Käytä tätä tosi vahvaa chilitahnaa ruokien maustamiseen varovasti annostellen.

pieni purkillinen

PT40M

45 minuuttia

Arviot (163 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 punaista chilipaprikaa
1/2 dl vaaleaa viinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
1/2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Käytä suojakäsineitä.

Huuhtele ja halkaise chilipaprikat. Jätä yhteen siemenet ja poista lopuista. Hienonna veitsellä työlaudalla aivan pieneksi silpuksi.

Laita chilisilppu kasariin yhdessä viinietikan ja murskatun valkosipulin kanssa. Rouhi joukkoon hieman mustapippuria myllystä. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan hämmentäen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Jäähdytä. Jauha seos vielä sauvasekoittimella ja laita tiiviiseen lasipurkkiin.

Käytä chilitahnaa ruokien maustamiseen. Annostele varovasti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!