Smetanasilli

Smetanasilli on lempeä suolakala, joka maistuu ruisleivän tai höyrytettyjen perunoiden kanssa arkena ja pitopöydässä.

30 min

Arviot (33 kpl)

Ainekset

150 g matjessillifileetä
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 omena
150 g smetanaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl Dansukker Taloussokeria
tuoretta tilliä maun mukaan

Lisäksi
2 keitettyä munaa
 

Ohjeet

Huuhtele sillifileet ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja omena ja hienonna sipuli hienoksi ja kuutioi omena pieniksi kuutioiksi.

Sekoita ainekset smetanan joukkoon. Purista mausteeksi sitruunamehua ja lisää sokeri ja hienonnettua tilliä.

Kuori keitetyt munat ja hienonna munanvalkuaiset. Sekoita valkuaiset kastikkeen joukkoon ja lisää lopuksi sillipalat sekoittaen. Koristele annos hienonnetulla keltuaisella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.