Smetanasilli

Smetanasilli on lempeä suolakala, joka maistuu ruisleivän tai höyrytettyjen perunoiden kanssa arkena ja pitopöydässä.

30 min

Arviot (44 kpl)

Ainekset

150 g matjessillifileetä
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 omena
150 g smetanaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl Dansukker Taloussokeria
tuoretta tilliä maun mukaan

Lisäksi
2 keitettyä munaa
 

Ohjeet

Huuhtele sillifileet ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja omena ja hienonna sipuli hienoksi ja kuutioi omena pieniksi kuutioiksi.

Sekoita ainekset smetanan joukkoon. Purista mausteeksi sitruunamehua ja lisää sokeri ja hienonnettua tilliä.

Kuori keitetyt munat ja hienonna munanvalkuaiset. Sekoita valkuaiset kastikkeen joukkoon ja lisää lopuksi sillipalat sekoittaen. Koristele annos hienonnetulla keltuaisella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.