Smetanasilli

Smetanasilli on lempeä suolakala, joka maistuu ruisleivän tai höyrytettyjen perunoiden kanssa arkena ja pitopöydässä.

30 min

Arviot (44 kpl)

Ainekset

150 g matjessillifileetä
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 omena
150 g smetanaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl Dansukker Taloussokeria
tuoretta tilliä maun mukaan

Lisäksi
2 keitettyä munaa
 

Ohjeet

Huuhtele sillifileet ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja omena ja hienonna sipuli hienoksi ja kuutioi omena pieniksi kuutioiksi.

Sekoita ainekset smetanan joukkoon. Purista mausteeksi sitruunamehua ja lisää sokeri ja hienonnettua tilliä.

Kuori keitetyt munat ja hienonna munanvalkuaiset. Sekoita valkuaiset kastikkeen joukkoon ja lisää lopuksi sillipalat sekoittaen. Koristele annos hienonnetulla keltuaisella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!