Kotitekoinen ketsuppi

Kotitekoisen ketsupin makua voi muuttaa lisäämällä mm. chiliä tai valkosipulia keittovaiheessa.

PT55M

1 tunti

Arviot (14 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 purkki italialaisia tomaatteja soseutettuina
1 salottisipuli silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyreeta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl vettä
oksa timjamia
1/2 tl suolaa

Ohjeet

Kuullota sipuli paksupohjaisessa kasarissa, lisää tomaattipyree, sokeri, viinietikka, tomaattimurska ja timjaminoksa. Keitä ilman kantta noin 45 minuuttia tai kunnes seos on sopivan paksua. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella ja siivilöi, jos haluat sileän koostumuksen. Anna maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.

Vinkki!
Voit muuttaa ketsupin makua lisäämällä mm. chiliä tai valkosipulia keittovaiheessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.