Chiavanukas

Helppo ja herkullinen aamupala, välipala tai iltapala on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Voit tehdä sen jo edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään.

4 annosta

25 minuuttia

Arviot (41 kpl)

Ainekset

4–5 rkl chiansiemeniä
4 dl manteli- tai riisijuomaa
2 tl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl pensas- tai metsämustikoita
1–2 kiiviä
1 sharonhedelmä

Ohjeet

Laita chiansiemenet kulhoon ja kaada päälle manteli- tai riisijuoma. Sekoita ja laita jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.

Kun siemenet ovat turvonneet, mausta seos sokereilla. Jaa annoskulhoihin. Laita pinnalle mustikat ja paloitellut hedelmät. Nauti!
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.