Marinoitu parsakaali

Herkullinen kylmä parsakaalilisäke sopii liharuokien lisäkkeeksi ja vaikkapa brunssipöytään.

10 annosta

PT40M

40 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 parsakaalia
vettä, suolaa

Marinadi
½ dl oliiviöljyä
1 sitruunan tai 2 limetin mehu ja kuoriraaste
¼ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
¾ tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua lehtipersiljaa tai korianteria silputtuna

Ohjeet

Irrota parsakaalin kukinnot, laita ne kattilaan, laske vettä päälle niin että ne lähes peittyvät. Lisää suola. Kuumenna kiehuvaksi, keitä 3–4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Jäähdytä parsakaalit juoksevalla kylmällä vedellä ja levitä ne puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
Sekoita marinadiainekset ja pyöräytä parsakaalinpalat joukkoon. Anna maustua 15–30 minuuttia.

Vinkki!
Tarjoa marinoitua parsakaalia yrtti-valkosipulilihapullien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.