Omena-inkiväärihillo

Todella kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.

5–6 purkkia à 2 dl

1 tunti

Arviot (143 kpl)

Ainekset

800 g kuorittuja omenoita pilkottuna
200 g kuorittua inkivääriä ohuina viipaleina
2 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Mittaa omenat, inkivääri ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä 10–20 minuuttia. Lisää hillosokeri ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Jäähdytä vartti ja purkita hillo. Siirrä jäähtyneet purkit jääkaappiin. Hilloa voi tarjota valmistusta seuraavana päivänä, silloin sen rakenne on muodostunut ja maut tasaantuneet. Säilytä mieluiten jääkaapissa.

Kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.

Huom! Hillo on todellisen inkiväärin ystävän suosikki, sillä tuoretta inkivääriä käytetään 200 g.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?