Omena-inkiväärihillo

Todella kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.

5–6 purkkia à 2 dl

1 tunti

Arviot (180 kpl)

Ainekset

800 g kuorittuja omenoita pilkottuna
200 g kuorittua inkivääriä ohuina viipaleina
2 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Mittaa omenat, inkivääri ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä 10–20 minuuttia. Lisää hillosokeri ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Jäähdytä vartti ja purkita hillo. Siirrä jäähtyneet purkit jääkaappiin. Hilloa voi tarjota valmistusta seuraavana päivänä, silloin sen rakenne on muodostunut ja maut tasaantuneet. Säilytä mieluiten jääkaapissa.

Kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.

Huom! Hillo on todellisen inkiväärin ystävän suosikki, sillä tuoretta inkivääriä käytetään 200 g.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!