Ainekset
800 g kuorittuja omenoita pilkottuna
200 g kuorittua inkivääriä ohuina viipaleina
2 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Mittaa omenat, inkivääri ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä 10–20 minuuttia. Lisää hillosokeri ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Sekoita välillä.
2. Jäähdytä vartti ja purkita hillo. Siirrä jäähtyneet purkit jääkaappiin. Hilloa voi tarjota valmistusta seuraavana päivänä, silloin sen rakenne on muodostunut ja maut tasaantuneet. Säilytä mieluiten jääkaapissa.
Kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.
Huom! Hillo on todellisen inkiväärin ystävän suosikki, sillä tuoretta inkivääriä käytetään 200 g.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!