Kesän
marjaherkut

Otetaan yhdessä kotimaiset #MarjatTalteen! Haastamme sinut keräämään, säilömään ja herkuttelemaan kotimaisilla marjoilla. Annetaan kunnia Suomen luonnolle ja hyödynnetään sen antama sato mahdollisimman hyvin. Syö marjoja sellaisenaan, käytä leivonnassa ja kokkauksessa tai säilö purkkiin tai pakkaseen. 

Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)

Suven suloisin kääretorttukakku

Köyhät ritarit, mehustettua mansikkaa ja briejuustoa

Marjamocktail

Marenkimalja

Kauralastukakku

Marja-pähkinämarenkikakku

Mustikkajäätelö

Britakakku

Kandeeratut kukat

Kukilla voi koristella kakkuja, torttuja, makeisia ja jälkiruokia.

Poimi kauniita kukkia, esimerkiksi orvokkeja tai ruusuja. Kasta kuivat terälehdet munanvalkuaiseen tai sivele ne valkuaisella. Kasta ne sen jälkeen Dansukker Siro erikoishienoon sokeriin. Pane ritilälle kuivumaan.

Käytä koristeeksi vain myrkyttömiä ja torjunta-aineettomia kukkia.

Sitruunainen basilika-mansikkahillo

Kesän marjapiirakka

Vadelmapavlova

Vadelma-limettipiiras

Limettipannacotta

Mustikkacrumble ja vaniljajäätelö

Kakku pysyy lautasella!

Laita kakun tai tortun alla olevalle lautaselle hiukan siirappia, niin leivonnainen ei luistele edestakaisin, kun sitä leikataan.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Unelmien marjakakku

Herukka-jogurttijäätelö

Helppo ja nopea marjahillo

Marjamehu

Kesäinen smoothie

Vaniljaiset marjatarteletit

Minimarjaherkku

Vadelma-mascarponetorttu

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.