Marjamehu

Keitä itse mehua vadelmista, mansikoista tai punaherukoista tai niiden yhdistelmistä.

45 minuuttia

Arviot (227 kpl)

Ainekset

1 kg marjoja (vadelmia, mansikoita, punaherukoita…)
5 dl vettä
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Taloussokeria 

Ohjeet

Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua poreillen kannen alla noin 20 minuuttia. Siivilöi. 

Kaada mehu (noin 1,2 l) takaisin kattilaan, lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia. Pullota puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä jääkaapissa. Mehun voi myös pakastaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?