Ainekset
5 dl (250 g) musta- tai punaherukoita
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl kuohukermaa
5 kananmunan keltuaista
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
250 g (2 ½ dl) turkkilaista jogurttia
Ohjeet
Soseuta herukat ja mausta sose ruokokidesokerilla.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset, ruokokidesokeri ja glukoosisiirappi vaaleaksi, lisää jogurtti ja sekoita seos sileäksi. Sekoita kermavaahto joukkoon ja lisää herukkasose huolettomasti sekoittaen seokseen.
Kaada seos pakasteastiaan tai -rasiaan, siirrä pakastimeen ja jäädytä seuraavaan päivään. Sekoita jäätelöseosta pakastimeen laittamisen jälkeen tunnin välein pari kolme kertaa. Tai pyöritä seos jäätelöksi jäätelökoneella koneen ohjeen mukaan.
Anna jäätelön pehmitä huoneenlämmössä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Pyörittele herukkajäätelö palloiksi tai lusikoi se jäätelömaljoihin.
Vinkki!
Tee ylijääneistä valkuaisista jättimarenkeja.
Samalla ohjeella teet herkullista puolukkajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!