Kesähillo

Punaherukka ja vadelma – loistava kesäinen makupari! Muuntele marjojen suhdetta kesähillossa makusi mukaan (esim. molempia yhtä paljon tai toista marjaa enemmän).

PT10M

15 minuuttia + jäähdytys

Arviot (42 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g (n. 0,5 l) punaherukoita
750 g (n. 1,5 l) vadelmia
0,5 dl vettä
500 g (n. 6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Laita puhdistetut marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna, kunnes muodostuu höyryä. Sekoita Hillosokeri joukkoon. Kiehauta ja keitä marjoja noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
Anna hillon jäähtyä 15-30 minuuttia, sekoita välillä. Kuori tarvittaessa vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Vinkki!
Maukas kesähillo syntyy myös mm. vadelmista ja mustaherukoista tai mansikoista ja karviaisista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.