Ainekset
500 g perattuja marjoja (paloittele isokokoiset)
3 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 dl vettä
Ohjeet
1. Sekoita ainekset kattilassa, kuumenna ja keitä 10 minuuttia. Hämmennä välillä, lusikoi mahdollinen vaahto pinnalta pois.
2. Anna hillon jäähtyä vartti tai pari ja purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin.
Kokeile kaneli- tai vaniljatankoa, tähtianista, kardemummaa tai inkiväärin palasta hillon seassa. Tai silppua mausteeksi tuoretta minttua, kanelibasilikaa tai hippunen rosmariinia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?