Ainekset
500 g perattuja marjoja (paloittele isokokoiset)
3 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 dl vettä
Ohjeet
1. Sekoita ainekset kattilassa, kuumenna ja keitä 10 minuuttia. Hämmennä välillä, lusikoi mahdollinen vaahto pinnalta pois.
2. Anna hillon jäähtyä vartti tai pari ja purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin.
Kokeile kaneli- tai vaniljatankoa, tähtianista, kardemummaa tai inkiväärin palasta hillon seassa. Tai silppua mausteeksi tuoretta minttua, kanelibasilikaa tai hippunen rosmariinia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.