Ainekset
Pavlova
4 munanvalkuaista
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl maizena-maissitärkkelystä
1 tl omenaviinietikkaa
Vadelmakastike
250 g kohmeisia vadelmia
1 dl Dansukker Tomusokeria
½ sitruunan mehu
Koristeluun
3 dl kermaa
tuoreita vadelmia
sitruunamelissaa tai minttua
Ohjeet
Kuumenna uuni 125 °C:een.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vähitellen joukkoon puolet sokerista. Lisää viiden minuutin kuluttua loput sokerista ja vaniljasokeri ja jatka vatkaamista vielä viisi minuuttia.
Sekoita joukkoon maizena ja etikka. Levitä marenkiseos ympyräksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 1 1/2 tuntia. Marengin kuuluu jäädä keskeltä hieman kosteaksi. Sammuta uuni ja anna pohjan olla jälkilämmöllä uunissa, kunnes uuni on kylmä.
Laita vadelmakastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Laita jäähtynyt marenkilevy tarjoiluvadille. Täytä kermalla, koristele vadelmakastikkeella, tuoreilla vadelmilla (ja muilla marjoilla) ja yrtillä. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.