Ainekset
Mustikkahillo
250 g (3 ½ dl) mustikoita
125 g (1 ½ dl) Dansukker Hillosokeria
1 rkl vettä
Vaniljakreemi
2 ½ dl maitoa
4 kananmunan keltuaista
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl maissitärkkelystä
25 g huoneenlämpöistä voita
Pullataikina
25 g hiivaa
2 dl maitoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl kardemummaa
1/4 tl suolaa
75 g huoneenlämpöistä voita
1 kananmuna
7–8 dl vehnäjauhoja
Kanelitäyte
50 g huoneenlämpöistä voita
4 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 tl kanelia
1/2 rkl maissitärkkelystä
Voiteluun
1 kananmuna rikkivispattuna
Ohjeet
1. Tee mustikkahillo edellisenä päivänä Hillosokeri-pakkauksessa olevan perusohjeen mukaan.
2. Tee vaniljakreemi: Kiehauta maito kattilassa. Vaahdota kulhossa keltuaiset, sokerit ja maissitärkkelys. Kaada kuuma maito joukkoon koko ajan vatkaten.
3. Siivilöi seos takaisin kattilaan ja kiehauta koko ajan vatkaten. Kun kreemi on paksuuntunut, nosta kattila liedeltä ja lisää voi nokareina joukkoon koko ajan vatkaten. Kaada seos pursotinpussiin ja pane jääkaappiin.
4. Tee pullataikina: Murenna hiiva 37–40-asteiseksi lämmitettyyn maitoon kulhossa. Sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää siirappi, kardemumma, suola, voi, kananmuna ja 2/3 jauhoista. Alusta taikina kiiltäväksi ja kimmoisaksi.
5. Lisää loput jauhot ja vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon reunasta. Peitä liinalla ja kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä, vedottomassa paikassa.
6. Sekoita kanelitäytteen ainekset keskenään.
7. Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy (30 x 45 cm) ja levitä päälle kanelitäyte. Rullaa levy pituussuunnassa ja leikkaa se 4 cm:n paloiksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (ø 25–27 cm) ja sipaise reunaan hiukan rasvaa. Asettele palat vuokaan kierrepuoli ylöspäin. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
8. Voitele pullat. Paina teelusikalla jokaisen pullan keskelle kolo ja pursota vaniljakreemi pulliin. Lusikoi jokaisen pullan päälle 1–1 ½ tl mustikkahilloa.
9. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25–30 minuuttia. Anna bostonkakun jäähtyä noin 10 minuuttia ennen vuoasta irrottamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.