Marenki
Täyte
Lisäksi
1. Vaahdota valkuaiset ja suola vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita sokerin joukkoon maissitärkkelys ja lisää seos valkuaisvaahdon joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi sitruunamehu.
2. Lusikoi marenkivaahto pursotinpussiin ja purista leivinpaperille pieniä marenkeja. Paista 120-asteisessa uunissa noin 75 minuuttia. Marengit ovat valmiita, kun niiden pinta on kuiva ja rapea. Jäähdytä.
3. Vaahdota vispikerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita käsivispilällä joukkoon mascarpone, sitruunamehu ja kuoriraaste sekä sokeri.
4. Kokoa kauniiseen tarjoilumaljaan kerroksittain marenkeja, mascarponekermaa, marjoja, hilloa sekä keksejä.
5. Viimeistele halutessasi tomusokerilla ja syötävillä kukilla.
Katso video: Marenkimalja
Reseptin on laatinut