Ainekset
3 kananmunaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl jauhettua kardemummaa
100 g mantelilastuja
1 dl sitruunaista basilika-mansikkahilloa TAI 2 dl tuoreita marjoja
100 g voita sulatettuna
Kuorrute
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria
Koristeluun
tuoreita marjoja
(syötäviä kukkia, tuoretta minttua)
Ohjeet
1. Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Yhdistä muna-sokerivaahto, jäähtynyt voisula ja jauhoseos varovasti käännellen. Lisää lopuksi hillo tai marjat taikinaan.
3. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Koristelu
1. Vaahdota kerma. Sekoita tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos varovasti sekoittaen, ja pursota tai lusikoi kuorrutetta muffineille.
2. Koristele marjoilla, syötävillä kukilla ja mintunlehdillä.
Vinkki!
Tarjoa marjamuffinit näyttävästi kesäisenä muffinikranssina. Koristele se marjoilla ja syötävillä kukilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?