Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)

Manteliset marjamuffinit hillolla – mikä mehevä kesäherkku! Koristele näyttävä muffinikranssi marjoilla ja syötävillä kukilla.

12–16 kpl

PT40M

45 min

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl jauhettua kardemummaa
100 g mantelilastuja
1 dl sitruunaista basilika-mansikkahilloa TAI 2 dl tuoreita marjoja
100 g voita sulatettuna

Kuorrute
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria

Koristeluun
tuoreita marjoja
(syötäviä kukkia, tuoretta minttua)

Ohjeet

1. Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Yhdistä muna-sokerivaahto, jäähtynyt voisula ja jauhoseos varovasti käännellen. Lisää lopuksi hillo tai marjat taikinaan.

3. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Koristelu
1. Vaahdota kerma. Sekoita tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos varovasti sekoittaen, ja pursota tai lusikoi kuorrutetta muffineille.

2. Koristele marjoilla, syötävillä kukilla ja mintunlehdillä.

Vinkki!
Tarjoa marjamuffinit näyttävästi kesäisenä muffinikranssina. Koristele se marjoilla ja syötävillä kukilla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?