Kesän
marjaherkut

Otetaan yhdessä kotimaiset #MarjatTalteen! Haastamme sinut keräämään, säilömään ja herkuttelemaan kotimaisilla marjoilla. Annetaan kunnia Suomen luonnolle ja hyödynnetään sen antama sato mahdollisimman hyvin. Syö marjoja sellaisenaan, käytä leivonnassa ja kokkauksessa tai säilö purkkiin tai pakkaseen. 

Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)

Suven suloisin kääretorttukakku

Köyhät ritarit, mehustettua mansikkaa ja briejuustoa

Marjamocktail

Marenkimalja

Kauralastukakku

Marja-pähkinämarenkikakku

Mustikkajäätelö

Britakakku

Kandeeratut kukat

Kukilla voi koristella kakkuja, torttuja, makeisia ja jälkiruokia.

Poimi kauniita kukkia, esimerkiksi orvokkeja tai ruusuja. Kasta kuivat terälehdet munanvalkuaiseen tai sivele ne valkuaisella. Kasta ne sen jälkeen Dansukker Siro erikoishienoon sokeriin. Pane ritilälle kuivumaan.

Käytä koristeeksi vain myrkyttömiä ja torjunta-aineettomia kukkia.

Sitruunainen basilika-mansikkahillo

Kesän marjapiirakka

Vadelmapavlova

Vadelma-limettipiiras

Limettipannacotta

Mustikkacrumble ja vaniljajäätelö

Kakku pysyy lautasella!

Laita kakun tai tortun alla olevalle lautaselle hiukan siirappia, niin leivonnainen ei luistele edestakaisin, kun sitä leikataan.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Unelmien marjakakku

Herukka-jogurttijäätelö

Helppo ja nopea marjahillo

Marjamehu

Kesäinen smoothie

Vaniljaiset marjatarteletit

Minimarjaherkku

Vadelma-mascarponetorttu

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.