Kesän
marjaherkut

Otetaan yhdessä kotimaiset #MarjatTalteen! Haastamme sinut keräämään, säilömään ja herkuttelemaan kotimaisilla marjoilla. Annetaan kunnia Suomen luonnolle ja hyödynnetään sen antama sato mahdollisimman hyvin. Syö marjoja sellaisenaan, käytä leivonnassa ja kokkauksessa tai säilö purkkiin tai pakkaseen. 

Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)

Suven suloisin kääretorttukakku

Köyhät ritarit, mehustettua mansikkaa ja briejuustoa

Marjamocktail

Marenkimalja

Kauralastukakku

Marja-pähkinämarenkikakku

Mustikkajäätelö

Britakakku

Kandeeratut kukat

Kukilla voi koristella kakkuja, torttuja, makeisia ja jälkiruokia.

Poimi kauniita kukkia, esimerkiksi orvokkeja tai ruusuja. Kasta kuivat terälehdet munanvalkuaiseen tai sivele ne valkuaisella. Kasta ne sen jälkeen Dansukker Siro erikoishienoon sokeriin. Pane ritilälle kuivumaan.

Käytä koristeeksi vain myrkyttömiä ja torjunta-aineettomia kukkia.

Sitruunainen basilika-mansikkahillo

Kesän marjapiirakka

Vadelmapavlova

Vadelma-limettipiiras

Limettipannacotta

Mustikkacrumble ja vaniljajäätelö

Kakku pysyy lautasella!

Laita kakun tai tortun alla olevalle lautaselle hiukan siirappia, niin leivonnainen ei luistele edestakaisin, kun sitä leikataan.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Unelmien marjakakku

Herukka-jogurttijäätelö

Helppo ja nopea marjahillo

Marjamehu

Kesäinen smoothie

Vaniljaiset marjatarteletit

Minimarjaherkku

Vadelma-mascarponetorttu

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?