Herkkuja
jälkiruoaksi

Tarjoa suussa sulava päätös jouluaterialle. Ihanan samettinen pannacotta tai perinteinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kera maistuvat kaiken ikäisille. Marjat ja suklaa antavat makua jäädykkeisiin. Luumuista ja rahkasta sekä karpaloista teet helposti hyvää. Löydä suosikkisi joulun jälkiruokaresepteistä.

Suklainen fudgekakku

Kardemummakakkuset ja rommipäärynät

Pavlovakranssi greippihunnulla

Pavlova-joulukuusi

Sekahedelmäkeitto

Jääprinsessan rommirusinakakku

Mascarpone-marjaherkku

Joulujäädyke

Suklaa-appelsiinijäädyke

Joulun nopein jälkiruokakastike

Karpalokiisseli

Helppo suklaafondant

Joulupavlova

Maltan riisi

Kirsikka-charlotte (gluteeniton)

Mausteinen marjamalja

Jouluinen pannacotta

Luumutrifle

Muita jouluisten jälkiruokien reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.