Ainekset
6 keltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl kuohukermaa
Ohjeet
1. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele seos munavaahdon joukkoon. Kaada massa kelmulla vuorattuun leipävuokaan.
3. Pakasta 4–5 tuntia. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.
4. Tarjoile marjojen kera.
Katso myös nämä joulujäädykeohjeet:
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?