Joulujäädyke

Mausta ja koristele jouluinen jäädyke makusi mukaan. Tämä perusresepti sopii hyvin tarjottavaksi erilaisten happamienkin marjojen kera.

8 annosta

30 minuuttia + 4 tuntia

Arviot (23 kpl)

Ainekset

6 keltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl kuohukermaa

Ohjeet

1. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele seos munavaahdon joukkoon. Kaada massa kelmulla vuorattuun leipävuokaan.

3. Pakasta 4–5 tuntia. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

4. Tarjoile marjojen kera.
 

Katso myös nämä joulujäädykeohjeet:

Piparkakku-kinuskijäädyke

Suklaa-appelsiinijäädyke

Manteli-inkiväärijäädyke

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.