Ainekset
Marjahilloke
2 dl marjoja (vadelmia, karhunvatukoita tai puolukoita)
1 rkl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mascarponevaahto
2 keltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria
125 g mascarponea
1 rkl limoncelloa
3/4 dl kermaa
Koristeluun
marjoja
Ohjeet
1. Keitä marjahillokkeen aineksia kasarissa minuutin ajan. Kaada laseihin ja pane jääkaappiin odottamaan.
2. Vaahdota keltuaiset, sokeri ja mascarpone sileäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon limoncello.
3. Vaahdota kerma ja kääntele se seokseen. Jaa mascarponevaahto hillokkeen päälle laseihin. Koristele marjoilla ja tarjoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?