Ainekset
Marjahilloke
2 dl marjoja (vadelmia, karhunvatukoita tai puolukoita)
1 rkl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mascarponevaahto
2 keltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria
125 g mascarponea
1 rkl limoncelloa
3/4 dl kermaa
Koristeluun
marjoja
Ohjeet
1. Keitä marjahillokkeen aineksia kasarissa minuutin ajan. Kaada laseihin ja pane jääkaappiin odottamaan.
2. Vaahdota keltuaiset, sokeri ja mascarpone sileäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon limoncello.
3. Vaahdota kerma ja kääntele se seokseen. Jaa mascarponevaahto hillokkeen päälle laseihin. Koristele marjoilla ja tarjoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.