Mascarpone-marjaherkku

Valmista tosi helppo ja herkullinen jälkiruoka aikuiseen makuun! Mascarpone-marjaherkku sopii niin jouluun kuin muihinkin juhliin.

4–5 lasillista

PT10M

15 minuuttia

Arviot (95 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Marjahilloke
2 dl marjoja (vadelmia, karhunvatukoita tai puolukoita)
1 rkl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mascarponevaahto
2 keltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria
125 g mascarponea
1 rkl limoncelloa
3/4 dl kermaa
Koristeluun
marjoja

Ohjeet

1. Keitä marjahillokkeen aineksia kasarissa minuutin ajan. Kaada laseihin ja pane jääkaappiin odottamaan.

2. Vaahdota keltuaiset, sokeri ja mascarpone sileäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon limoncello.

3. Vaahdota kerma ja kääntele se seokseen. Jaa mascarponevaahto hillokkeen päälle laseihin. Koristele marjoilla ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.