Puoloffee

Banoffee eli banaani-toffeepiiras saa nimen puoloffee, kun käytät puolukoita. Voit käyttää myös karpaloita tai muita kirpeitä marjoja.

8–10 annosta

45 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

Pohja
200 g kandisokerikeksejä
100 g sulatettua voita

Täyte
1 prk (397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 ½ dl vispikermaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita

Ohjeet

Murusta kandisokerikeksit lihanuijalla muovipussissa tai laita tehosekoittimen kannuun. Lisää joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija 22 cm) pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla.

Levitä karamellisoitu kondensoitu maito pohjan päälle. Levitä pinnalle kermavaahto ja ripottele päälle puolukat.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Vinkki!
Tortun sijasta jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin.  

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!