Ainekset
8 dl vettä
5 dl karpaloita
2 ½–3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
1 tähtianis
¾ dl perunajauhoja + 2 dl vettä
Lisäksi
1 dl kuohu- tai vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Mittaa vesi kattilaan. Jauha karpaloita hetki tehosekoittimessa ja lisää veteen. Lisää myös sokeri ja tähtianis. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää ohuena nauhana höyryävään nesteeseen. Kiehauta, mutta älä keitä. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Tarjoa kiisselin kanssa. Ripottele pinnalle kanelisokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?