Karpalokiisseli

Karpaloista tehdään upea loppuvuoden kiisseli. Se sopii erityisesti juhlahetkien jälkiruoaksi.

4–6 annosta

15 minuuttia

Arviot (114 kpl)

Ainekset

8 dl vettä
5 dl karpaloita
2 ½–3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
1 tähtianis
¾ dl perunajauhoja + 2 dl vettä
Lisäksi
1 dl kuohu- tai vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Mittaa vesi kattilaan. Jauha karpaloita hetki tehosekoittimessa ja lisää veteen. Lisää myös sokeri ja tähtianis. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää ohuena nauhana höyryävään nesteeseen. Kiehauta, mutta älä keitä. Jäähdytä.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Tarjoa kiisselin kanssa. Ripottele pinnalle kanelisokeria. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.