Karpalokiisseli

Karpaloista tehdään upea loppuvuoden kiisseli. Se sopii erityisesti juhlahetkien jälkiruoaksi.

4–6 annosta

15 minuuttia

Arviot (116 kpl)

Ainekset

8 dl vettä
5 dl karpaloita
2 ½–3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
1 tähtianis
¾ dl perunajauhoja + 2 dl vettä
Lisäksi
1 dl kuohu- tai vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Mittaa vesi kattilaan. Jauha karpaloita hetki tehosekoittimessa ja lisää veteen. Lisää myös sokeri ja tähtianis. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää ohuena nauhana höyryävään nesteeseen. Kiehauta, mutta älä keitä. Jäähdytä.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Tarjoa kiisselin kanssa. Ripottele pinnalle kanelisokeria. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!