Ainekset
8 dl vettä
5 dl karpaloita
2 ½–3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
1 tähtianis
¾ dl perunajauhoja + 2 dl vettä
Lisäksi
1 dl kuohu- tai vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Mittaa vesi kattilaan. Jauha karpaloita hetki tehosekoittimessa ja lisää veteen. Lisää myös sokeri ja tähtianis. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää ohuena nauhana höyryävään nesteeseen. Kiehauta, mutta älä keitä. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Tarjoa kiisselin kanssa. Ripottele pinnalle kanelisokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Munkit ja muut vappuherkut
Vapun perinteisiin herkkuihin kuuluvien tippaleipien ja munkkien oheen olemme valikoineet muitakin makeita ja suolaisia herkkuja.

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.