Helppo suklaafondant

Helppo ja herkullinen jälkiruokaklassikko suklaan ystäville! Katso video valmistuksesta.

6 annosta

PT40M

35 minuuttia

Arviot (161 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita
110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
3 kananmunaa
1/2 dl Dansukker Tummaa  Muscovado ruokosokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun
vadelmia tai muita marjoja
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa

Ohjeet

Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.

Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.

Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.

Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan. 

Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!