Helppo suklaafondant

Helppo ja herkullinen jälkiruokaklassikko suklaan ystäville! Katso video valmistuksesta.

6 annosta

PT40M

35 minuuttia

Arviot (161 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita
110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
3 kananmunaa
1/2 dl Dansukker Tummaa  Muscovado ruokosokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun
vadelmia tai muita marjoja
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa

Ohjeet

Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.

Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.

Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.

Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan. 

Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?