Ainekset
100 g voita
110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
3 kananmunaa
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
vadelmia tai muita marjoja
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Ohjeet
Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.
Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.
Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.
Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!