Ainekset
100 g voita
110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
3 kananmunaa
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
vadelmia tai muita marjoja
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Ohjeet
Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.
Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.
Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.
Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.