Ainekset
100 g voita
110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
3 kananmunaa
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
vadelmia tai muita marjoja
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Ohjeet
Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.
Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.
Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.
Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.