Ainekset
6 dl vettä
1 (25 g) glögimaustepussi
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
600 g kotimaista marjasekoitusta (musta- tai punaherukka, mansikka, puolukka, karpalo, vadelma)
Paahtosokerikoriste
1 dl Dansukker Taloussokeria tai Sirkku Palasokeria
1 sitruunalohko
Viimeistelyyn
1 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Laita vesi ja glögimauste kattilaan, kuumenna kiehuvaksi, siirrä kattila liedeltä ja anna mausteen muhia kannen alla noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi, lisää vettä niin että saat lientä 6–7 desiä. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää hyytelösokeri sekoittaen joukkoon. Keitä puoli minuuttia. Siirrä kattila liedeltä ja kuori pinnalle muodostunut vaahto pois.
Jaa jäiset marjat jälkiruoka-astioihin ja annostele liemi päälle. Laita astiat jääkaappiin 1–2 tunniksi.
Levitä leivinpaperi työpöydälle lieden lähelle. Ruskista sokeri paistinpannussa kauniin ruskeaksi, lisää sitruunasta puristettu mehu. Ota paahtunutta sokeria haarukalla pannusta pyörittävin liikkein ja tee kuvioita leivinpaperille. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja vaniljasokeri. Nosta kermavaahtonokareet marjahyytelöannosten päälle ja viimeistele sokerikoristeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.