Ainekset
4 munanvalkuaista
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl maissitärkkelystä
1 tl sitruunamehua
2 tl piparkakkumaustetta
Pinnalle
4 dl vispikermaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
5–7 (gluteenitonta) piparkakkua
50 g valkosuklaata
punaisia säilykekirsikoita, karpaloita, suklaarusinoita tms.
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon sokeri vähän kerrallaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vatkaa joukkoon vielä maissitärkkelys, sitruunamehu ja piparkakkumauste.
Levitä marenki ympyräksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 125-asteisessa uunissa 1½–2 tuntia.
Laita jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Levitä seos marengin päälle. Ripottele pinnalle murustettuja piparkakkuja ja rouhittua valkosuklaata. Koristele säilykekirsikoilla tai marjoilla. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!