Ainekset
2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
200 g luumumarmeladia
1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
50 g mantelirouhetta
225 g purkki cocktailkirsikoita
Lisäksi
8–10 haarukkaleipää tai piparkakkua
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon maitorahka ja luumumarmeladi. Mausta tomusokerilla, vaniljasokerilla ja kanelisokerilla. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja puolet cocktailkirsikoista valutettuna ja silputtuna.
Kokoa jälkiruokakulhoihin tai laseihin kerroksittain luumurahkaa ja haarukkaleivän tai piparkakun paloja. Valuta pinnalle siirappia. Koristele kirsikoilla.
Vinkki!
Tämän jälkiruoan voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä. Suojaa kelmulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.