Ainekset
2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
200 g luumumarmeladia
1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
50 g mantelirouhetta
225 g purkki cocktailkirsikoita
Lisäksi
8–10 haarukkaleipää tai piparkakkua
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon maitorahka ja luumumarmeladi. Mausta tomusokerilla, vaniljasokerilla ja kanelisokerilla. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja puolet cocktailkirsikoista valutettuna ja silputtuna.
Kokoa jälkiruokakulhoihin tai laseihin kerroksittain luumurahkaa ja haarukkaleivän tai piparkakun paloja. Valuta pinnalle siirappia. Koristele kirsikoilla.
Vinkki!
Tämän jälkiruoan voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä. Suojaa kelmulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?