Ainekset
Mutakakku
100 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
Fudgekerros
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
100 g voita
100 g tummaa suklaata
Koristeluun
sormisuolaa
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 175° C. Leivinpaperoi irtopohjavuoka (halk. 18–20 cm).
2. Sulata voi. Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset. Sekoita joukkoon voisula ja kananmunat, älä vatkaa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20–23 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.
3. Rouhi suklaa. Sekoita kerma, sokeri, siirapit ja voi kattilassa. Anna kiehua noin 10–12 minuuttia (120° C), kunnes seos paksunee. Sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.
4. Sekoita fudge tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä. Kaada mutakakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele kakku sormisuolalla ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?