Ainekset
Mutakakku
100 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
Fudgekerros
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
100 g voita
100 g tummaa suklaata
Koristeluun
sormisuolaa
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 175° C. Leivinpaperoi irtopohjavuoka (halk. 18–20 cm).
2. Sulata voi. Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset. Sekoita joukkoon voisula ja kananmunat, älä vatkaa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20–23 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.
3. Rouhi suklaa. Sekoita kerma, sokeri, siirapit ja voi kattilassa. Anna kiehua noin 10–12 minuuttia (120° C), kunnes seos paksunee. Sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.
4. Sekoita fudge tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä. Kaada mutakakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele kakku sormisuolalla ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.