Suklainen fudgekakku

Suklainen fudgekakku yhdistää mutakakun ja suklaafudgen. Nauti pala tätä täyteläistä suklaaherkkua jälkiruokana tai hyvän kahvin kera. Anna kakun tekeytyä yön yli.

10–12 annosta

PT40M

40 minuuttia + väh. 4 tuntia

Arviot (692 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Mutakakku
100 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa

Fudgekerros
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
100 g voita
100 g tummaa suklaata

Koristeluun
sormisuolaa

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 175° C. Leivinpaperoi irtopohjavuoka (halk. 18–20 cm).

2. Sulata voi. Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset. Sekoita joukkoon voisula ja kananmunat, älä vatkaa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20–23 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.

3. Rouhi suklaa. Sekoita kerma, sokeri, siirapit ja voi kattilassa. Anna kiehua noin 10–12 minuuttia (120° C), kunnes seos paksunee. Sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.

4. Sekoita fudge tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä. Kaada mutakakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele kakku sormisuolalla ennen tarjoilua.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?