Suklainen fudgekakku

Suklainen fudgekakku yhdistää mutakakun ja suklaafudgen. Nauti pala tätä täyteläistä suklaaherkkua jälkiruokana tai hyvän kahvin kera. Anna kakun tekeytyä yön yli.

10–12 annosta

40 minuuttia + väh. 4 tuntia

Arviot (446 kpl)

Ainekset

Mutakakku
100 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa

Fudgekerros
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
100 g voita
100 g tummaa suklaata

Koristeluun
sormisuolaa

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 175° C. Leivinpaperoi irtopohjavuoka (halk. 18–20 cm).

2. Sulata voi. Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset. Sekoita joukkoon voisula ja kananmunat, älä vatkaa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20–23 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.

3. Rouhi suklaa. Sekoita kerma, sokeri, siirapit ja voi kattilassa. Anna kiehua noin 10–12 minuuttia (120° C), kunnes seos paksunee. Sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.

4. Sekoita fudge tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä. Kaada mutakakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele kakku sormisuolalla ennen tarjoilua.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.