Ainekset
5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
Tarjoiluun
karpaloita, puolukoita tai kiinteitä hedelmäpaloja
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.
2. Kaada seos pieniin purkkeihin (tai annoskulhoihin) ja anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
3. Viimeistele jälkiruoat marjoilla tai hedelmäpaloilla ja halutessasi siirappilorauksella. Jos mahdollista, tee viimeistely vasta juuri ennen tarjoilua.
4. Sulje kannet ja kietaise värikäs kangas tai silkkipaperi kannen päälle ja nauha purkin ympärille. Vie jälkiruokatuliaisena.
Vinkki!
Kevyemmän pannacottan saat korvaamalla kerman
(täys)maidolla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!