Jouluinen pannacotta

Jouluiset mausteet ja punaiset marjat maustavat nopean ja helpon pannacottan.

4–6 annosta

PT10M

10 minuuttia + 2-12 tuntia

Arviot (358 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa

Tarjoiluun
karpaloita, puolukoita tai kiinteitä hedelmäpaloja
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.

2. Kaada seos pieniin purkkeihin (tai annoskulhoihin) ja anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.

3. Viimeistele jälkiruoat marjoilla tai hedelmäpaloilla ja halutessasi siirappilorauksella. Jos mahdollista, tee viimeistely vasta juuri ennen tarjoilua.

4. Sulje kannet ja kietaise värikäs kangas tai silkkipaperi kannen päälle ja nauha purkin ympärille. Vie jälkiruokatuliaisena.

Vinkki!
Kevyemmän pannacottan saat korvaamalla kerman 
(täys)maidolla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!