Ainekset
5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
Tarjoiluun
karpaloita, puolukoita tai kiinteitä hedelmäpaloja
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.
2. Kaada seos pieniin purkkeihin (tai annoskulhoihin) ja anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
3. Viimeistele jälkiruoat marjoilla tai hedelmäpaloilla ja halutessasi siirappilorauksella. Jos mahdollista, tee viimeistely vasta juuri ennen tarjoilua.
4. Sulje kannet ja kietaise värikäs kangas tai silkkipaperi kannen päälle ja nauha purkin ympärille. Vie jälkiruokatuliaisena.
Vinkki!
Kevyemmän pannacottan saat korvaamalla kerman
(täys)maidolla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?