Jouluinen pannacotta

Jouluiset mausteet ja punaiset marjat maustavat nopean ja helpon pannacottan.

4–6 annosta

PT10M

10 minuuttia + 2-12 tuntia

Arviot (358 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa

Tarjoiluun
karpaloita, puolukoita tai kiinteitä hedelmäpaloja
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.

2. Kaada seos pieniin purkkeihin (tai annoskulhoihin) ja anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.

3. Viimeistele jälkiruoat marjoilla tai hedelmäpaloilla ja halutessasi siirappilorauksella. Jos mahdollista, tee viimeistely vasta juuri ennen tarjoilua.

4. Sulje kannet ja kietaise värikäs kangas tai silkkipaperi kannen päälle ja nauha purkin ympärille. Vie jälkiruokatuliaisena.

Vinkki!
Kevyemmän pannacottan saat korvaamalla kerman 
(täys)maidolla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?