Sitrushedelmien
aika

Kuinka ihanalta maistuukaan kotitekoinen marmeladi aamiaispaahtoleivän päällä tai vaikkapa kakun täytteenä! Tee kauden sitrushedelmistä herkullista marmeladia tai hilloa. Hillosokerin ja Hillo-marmeladisokerin avulla se on helppoa ja nopeaa. Monikäyttöiset sitrukset antavat myös pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin ja juomiin.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Oliiviöljy-veriappelsiinikakku

Pumpulinpehmeä sitruunavaahto

Limettipiiras

Mainio sitrustorttu

Sitrus-marenkileivokset

Appelsiinimarmeladi

Sitrus-chiliperunat

Veriappelsiini-vuohenjuustosalaatti

Helppo ja nopea Lemon curd

Appelsiini-vaniljahillo

Greippihillo

Appelsiinikeitto

Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Sitrussydämet

Raikkaan kirpeä limettipiiras

Sitruunasorbetti

Appelsiini-vaniljakahvi

Sitrussalaattia, kardemummalastuja ja jäädytettyä jogurttia

Verigreippisorbetti

Lempeä verigreippi-klementiinimarmeladi

Porkkana-appelsiinimarmeladi

Punainen sitrushillo

Satsumamarmeladi

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?