Sitruunasorbetti

Klassinen sitruunasorbetti on pirteän raikas jälkiruoka. Maistuu myös tuoreiden mansikoiden kanssa.

4–6 annosta

15 minuuttia + pakastus

Arviot (307 kpl)

Ainekset

2 dl vettä
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 sitruunan puristettu mehu
½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on sulanut. Lisää joukkoon sitruunamehu ja kuoriraaste. Jäähdytä.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto jäähtyneeseen liemeen. Mausta vaniljasokerilla. Laita seos pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein kolme kertaa.

Pyöräytä palloiksi ja nosta tarjoilumaljaan.

Vinkki!
Valuta pinnalle halutessasi Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia. Voit myös tarjota seurana tuoreita mansikoita tai vadelmia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.