Ainekset
2 dl vettä
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 sitruunan puristettu mehu
½ tl luomusitruunan kuoriraastetta
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on sulanut. Lisää joukkoon sitruunamehu ja kuoriraaste. Jäähdytä.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto jäähtyneeseen liemeen. Mausta vaniljasokerilla. Laita seos pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein kolme kertaa.
Pyöräytä palloiksi ja nosta tarjoilumaljaan.
Vinkki!
Valuta pinnalle halutessasi Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia. Voit myös tarjota seurana tuoreita mansikoita tai vadelmia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?