Appelsiinimarmeladi

Tee itse maistuvaa marmeladia appelsiineista Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla.

50 minuuttia

Arviot (335 kpl)

Ainekset

runsas 2 kg appelsiineja (kuorettomia ja kalvottomia lohkoja noin 1 kg)
2 sitruunaa

1 kg Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pese kaksi (luomu)appelsiinia huolellisesti ja raasta niiden keltainen kuoriosa.

Kuori appelsiinit ja sitruunat veitsellä leikaten ja leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Halutessasi soseuta lohkot karkeaksi soseeksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Sekoita hedelmät, kuoriraaste ja hillosokeri kattilassa, kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen ja keitä 10–15 minuuttia, sekoita muutamia kertoja keittämisen aikana.

Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje hyvin.

Säilytä Hillo-marmeladisokerilla tehty marmeladi jääkaapissa. Hillosokerilla tehty marmeladi säilyy tarvittaessa myös huoneenlämmössä.

Vinkki!
Hillo-marmeladisokerilla saat vähemmän sokeria sisältävän marmeladin.

Hillosokerilla valmistettuna reseptistä tulee noin 1 litra marmeladia, Hillo-marmeladisokerilla valmistettuna noin puolet vähemmän. Halutessasi pienemmän satsin appelsiinimarmeladia puolita raaka-aineiden määrät.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.