Ainekset
3 dl appelsiinimehua
2 sitruunan mehu
500 g ohutta porkkanaraastetta
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl muskottipähkinää
2-3 appelsiinia kuutioina
Ohjeet
Kaada mehut ja porkkanaraaste kattilaan, pane kansi päälle ja keitä miedolla lämmöllä melkein kypsäksi. Lisää Hillo-marmeladisokeri, muskottipähkinä ja appelsiinikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Nauti paahtoleivän kanssa tai tarjoa broileri- tai liharuokien lisäkkeenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?