Ainekset
3 dl appelsiinimehua
2 sitruunan mehu
500 g ohutta porkkanaraastetta
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl muskottipähkinää
2-3 appelsiinia kuutioina
Ohjeet
Kaada mehut ja porkkanaraaste kattilaan, pane kansi päälle ja keitä miedolla lämmöllä melkein kypsäksi. Lisää Hillo-marmeladisokeri, muskottipähkinä ja appelsiinikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Nauti paahtoleivän kanssa tai tarjoa broileri- tai liharuokien lisäkkeenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.