Sitruunaposset

Lemon posset valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Sitruuna hyydyttää samettisen pehmeän kermavanukkaan. Tee tyylikäs jälkiruoka etukäteen.

4–5 annosta

10 minuuttia + jähmettyminen

Arviot (253 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl luomusitruunan raastettua kuorta
1 dl sitruunamehua
(tuoreita marjoja)

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Pese sitruuna ja raasta kuori. Purista mehu ja mittaa tarvittava määrä.

Ota kiehuva kerma-sokeriseos sivuun liedeltä ja lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, sekoita. Jaa seos annosastioihin ja nosta jääkaappiin. Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli.

Raasta koristeeksi sitruunan kuorta tai tarjoa seuraksi tuoreita marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.