Sitruunaposset

Lemon posset valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Sitruuna hyydyttää samettisen pehmeän kermavanukkaan. Tee tyylikäs jälkiruoka etukäteen.

4–5 annosta

PT10M

10 minuuttia + jähmettyminen

Arviot (309 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl luomusitruunan raastettua kuorta
1 dl sitruunamehua
(tuoreita marjoja)

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Pese sitruuna ja raasta kuori. Purista mehu ja mittaa tarvittava määrä.

Ota kiehuva kerma-sokeriseos sivuun liedeltä ja lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, sekoita. Jaa seos annosastioihin ja nosta jääkaappiin. Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli.

Raasta koristeeksi sitruunan kuorta tai tarjoa seuraksi tuoreita marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!