Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl luomusitruunan raastettua kuorta
1 dl sitruunamehua
(tuoreita marjoja)
Ohjeet
Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.
Pese sitruuna ja raasta kuori. Purista mehu ja mittaa tarvittava määrä.
Ota kiehuva kerma-sokeriseos sivuun liedeltä ja lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, sekoita. Jaa seos annosastioihin ja nosta jääkaappiin. Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli.
Raasta koristeeksi sitruunan kuorta tai tarjoa seuraksi tuoreita marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?