Sitruunaposset

Lemon posset valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Sitruuna hyydyttää samettisen pehmeän kermavanukkaan. Tee tyylikäs jälkiruoka etukäteen.

4–5 annosta

10 minuuttia + jähmettyminen

Arviot (224 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl luomusitruunan raastettua kuorta
1 dl sitruunamehua
(tuoreita marjoja)

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Pese sitruuna ja raasta kuori. Purista mehu ja mittaa tarvittava määrä.

Ota kiehuva kerma-sokeriseos sivuun liedeltä ja lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, sekoita. Jaa seos annosastioihin ja nosta jääkaappiin. Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli.

Raasta koristeeksi sitruunan kuorta tai tarjoa seuraksi tuoreita marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.