Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Tässä Cointreau-liköörillä maustetussa jälkiruoassa hyödynnetään sesongin sitrushedelmiä.

4 annosta

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 verigreippiä
1 greippi
3 appelsiinia
½ pomelo
2 dl appelsiineista puristettua mehua (2 appelsiinia)
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tähtianis
½–¾ dl Cointreau-likööriä

Lisäksi

1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Leikkaa sitrukset kalvottomiksi viipaleiksi. Laita annoslautasille tai isolle tarjoiluvadille.

Mittaa kasariin appelsiinimehu, sokeri, tähtianis ja likööri. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes seos sakenee siirapiksi.

Valuta siirappia sitrusten päälle.

Tarjoa seuraksi kaneli- ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!