Appelsiinikeitto

Tämä vaniljatangolla maustettu mehukeitto tehdään tuoreista appelsiineista.

6 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl vettä
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 vaniljatanko
1 dl perunajauhoja
4 dl vastapuristettua appelsiinimehua

Ohjeet

1. Raasta appelsiinin kuori ja purista noin neljän appelsiinin mehu. Halkaise vaniljatanko.

2. Mittaa vesi, raastettu appelsiinin kuori, sokeri, vaniljatanko ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoitellen kiehuvaksi.

3. Sekoita joukkoon appelsiinimehu. Kaada kulhoon jäähtymään. Annoksiin voi lisätä appelsiiniviipaleita.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinikeitto kanelikorppujen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?