Appelsiinikeitto

Tämä vaniljatangolla maustettu mehukeitto tehdään tuoreista appelsiineista.

6 annosta

10 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Ainekset

6 dl vettä
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 vaniljatanko
1 dl perunajauhoja
4 dl vastapuristettua appelsiinimehua

Ohjeet

1. Raasta appelsiinin kuori ja purista noin neljän appelsiinin mehu. Halkaise vaniljatanko.

2. Mittaa vesi, raastettu appelsiinin kuori, sokeri, vaniljatanko ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoitellen kiehuvaksi.

3. Sekoita joukkoon appelsiinimehu. Kaada kulhoon jäähtymään. Annoksiin voi lisätä appelsiiniviipaleita.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinikeitto kanelikorppujen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.