Appelsiinikeitto

Tämä vaniljatangolla maustettu mehukeitto tehdään tuoreista appelsiineista.

6 annosta

10 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Ainekset

6 dl vettä
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 vaniljatanko
1 dl perunajauhoja
4 dl vastapuristettua appelsiinimehua

Ohjeet

1. Raasta appelsiinin kuori ja purista noin neljän appelsiinin mehu. Halkaise vaniljatanko.

2. Mittaa vesi, raastettu appelsiinin kuori, sokeri, vaniljatanko ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoitellen kiehuvaksi.

3. Sekoita joukkoon appelsiinimehu. Kaada kulhoon jäähtymään. Annoksiin voi lisätä appelsiiniviipaleita.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinikeitto kanelikorppujen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!