Satsumamarmeladi

Tarjoa raikas ja kauniin keltainen satsumamarmeladi juustojen kanssa, aamujogurtin seurana tai levitä kääretortun tai täytekakun väliin.

30 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

1 kg satsumoita

2 tl tuoretta inkivääriä

1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori satsumat ja jauha hienoksi tehosekoittimessa.

Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tuoretta inkivääriä hienonnettuna.

Kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Laita marmeladi kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Vinkki!
Inkiväärin sijaan voit maustaa marmeladia myös vaniljasokerilla, tähtianiksella tai kanelilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.