Satsumamarmeladi

Tarjoa raikas ja kauniin keltainen satsumamarmeladi juustojen kanssa, aamujogurtin seurana tai levitä kääretortun tai täytekakun väliin.

30 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

1 kg satsumoita

2 tl tuoretta inkivääriä

1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori satsumat ja jauha hienoksi tehosekoittimessa.

Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tuoretta inkivääriä hienonnettuna.

Kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Laita marmeladi kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Vinkki!
Inkiväärin sijaan voit maustaa marmeladia myös vaniljasokerilla, tähtianiksella tai kanelilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!