Satsumamarmeladi - Dansukker

Satsumamarmeladi

30 minuuttia
Tarjoa raikas ja kauniin keltainen satsumamarmeladi juustojen kanssa, aamujogurtin seurana tai levitä kääretortun tai täytekakun väliin.
Satsumamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg satsumoita
  • 2 tl tuoretta inkivääriä
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuori satsumat ja jauha hienoksi tehosekoittimessa.

Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tuoretta inkivääriä hienonnettuna.

Kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Laita marmeladi kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Vinkki!
Inkiväärin sijaan voit maustaa marmeladia myös vaniljasokerilla, tähtianiksella tai kanelilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;