Ainekset
70 g vuonankaalia
2 veriappelsiinia tai verigreippiä
1 iso punasipuli
2 rkl balsamicoa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
mustapippuria myllystä
½–1 granaattiomena
200 g vuohenjuustoa
1 dl saksanpähkinöitä
Ohjeet
Laita vuonankaali tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi hedelmät. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita balsamico ja sokeri tai siirappi keskenään ja sekoita punasipulirenkaiden joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria. Puolita granaattiomena ja purista siemenet pois. Viipaloi vuohenjuusto ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Paahda pähkinät ja rouhi halutessasi. Kokoa ainekset vadille ja tarjoa heti tuoreen leivän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!