Ainekset
70 g vuonankaalia
2 veriappelsiinia tai verigreippiä
1 iso punasipuli
2 rkl balsamicoa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
mustapippuria myllystä
½–1 granaattiomena
200 g vuohenjuustoa
1 dl saksanpähkinöitä
Ohjeet
Laita vuonankaali tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi hedelmät. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita balsamico ja sokeri tai siirappi keskenään ja sekoita punasipulirenkaiden joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria. Puolita granaattiomena ja purista siemenet pois. Viipaloi vuohenjuusto ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Paahda pähkinät ja rouhi halutessasi. Kokoa ainekset vadille ja tarjoa heti tuoreen leivän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.