Ainekset
1,8 kg verigreippejä ja greippejä (kuorettomia lohkoja ja mehua noin 750 g)
500 g Dansukker Hillosokeria
½ tl anista rouhittuna tai 2 tähtianista
Ohjeet
1. Leikkaa veitsellä kuoritut greipit kuorettomiksi lohkoiksi suoraan kattilaan ja puserra kalvokimpuista mehu lohkojen päälle.
2. Lisää hillosokeri ja rouhittu anis tai tähtianikset kattilaan.
3. Kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen ja keitä 12–15 minuuttia kattilan sisältöä silloin tällöin ravistellen.
4. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita.
5. Säilytä jääkaapissa, hillo on valmista käytettäväksi vuorokauden kuluttua.
6. Nauti croissantien, paahtoleivän ja juuston, keksien, jäätelön, ohukaisten tai pannukakkujen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.