Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 1/2 dl vettä
1 (luomu)verigreipin raastettu kuori
3 dl vastapuristettua verigreippimehua (n. 3 kpl)
1 kananmunan valkuainen
Ohjeet
1. Sekoita sokeri, siirappi, vesi ja kuoriraaste kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 5 min. Siivilöi kuoriraaste pois ja jäähdytä sokeriliemi.
2. Purista verigreipeistä mehu, (siivilöi) ja sekoita sokeriliemeen. Vatkaa valkuainen kiinteäksi vaahdoksi ja kääntele se sokeriliemeen. (Valkuainen ei sekoitu tasaisesti, mutta se ei haittaa tässä vaiheessa).
3. Pane seos jäätelökoneeseen tai kaada pakastusrasiaan ja pakasta vähintään viisi tuntia. Sekoita noin tunnin välein pakastuksen aikana. Annostele sorbetti annosmaljoihin ja tarjoile heti.
Vinkki!
Jos haluat vähemmän kirpeyttä, korvaa 1 dl verigreippimehua vastapuristetulla appelsiinimehulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.