Puutarhan herukat
ja karviaiset

Puutarhan eri väriset herukat eli viinimarjat ja karviaiset ovat herkkua sellaisenaan suoraan pensaasta napsittuina. Niistä voi taikoa myös maistuvia jälkiruokia, leivonnaisia, hilloja ja hyytelöitä.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Raikas marjakiisseli

Punaherukkapaistos

Mustaherukka-kermajäätelö

Punaherukkajuustokakku

Mummo Ankan karviaispiiras

Mustaherukkamehu

Viinimarjahyytelö

Helppo marja-kaurapaistos

Englantilainen marjajälkiruoka

Herukkamuffinit

Murupiirakka

Herukkahillo

Lempeä karviaishillo

Karviaismurupiirakka

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.