Puutarhan herukat
ja karviaiset
Puutarhan eri väriset herukat eli viinimarjat ja karviaiset ovat herkkua sellaisenaan suoraan pensaasta napsittuina. Niistä voi taikoa myös maistuvia jälkiruokia, leivonnaisia, hilloja ja hyytelöitä.
Kevyt viinimarja-minttuvaahto
Raikas marjakiisseli
Punaherukkapaistos
Mustaherukka-kermajäätelö
Punaherukkajuustokakku
Mummo Ankan karviaispiiras
Mustaherukkamehu
Viinimarjahyytelö
Helppo marja-kaurapaistos
Englantilainen marjajälkiruoka
Herukkamuffinit
Murupiirakka
Herukkahillo
Lempeä karviaishillo
Karviaismurupiirakka
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.