Ainekset
Pohja
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
Täyte
250 g mascarponejuustoa
2 munaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl mansikoita
1 dl vadelmia
1 dl mustikoita
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Lisää vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuokaan. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Sekoita mascarponejuusto, munat, ruokokidesokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja ripottele pinnalle marjat. Voit halutessasi tehdä myös toisinpäin.
Jatka paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut hieman väriä. Tarjoa piiras jäähtyneenä.
Vinkki!
Käytä vaihdellen eri marjoja sesongin ja makusi mukaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.