Ainekset
Pohja
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
Täyte
250 g mascarponejuustoa
2 munaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl mansikoita
1 dl vadelmia
1 dl mustikoita
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Lisää vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuokaan. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Sekoita mascarponejuusto, munat, ruokokidesokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja ripottele pinnalle marjat. Voit halutessasi tehdä myös toisinpäin.
Jatka paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut hieman väriä. Tarjoa piiras jäähtyneenä.
Vinkki!
Käytä vaihdellen eri marjoja sesongin ja makusi mukaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!