Ainekset
1 litra punaherukoita
1 dl Dansukker Hillosokeria
1 rkl perunajauhoja
Vuoan voiteluun
voita tai margariinia
Muruseos
1 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
¾–1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita tai margariinia
Ohjeet
Huuhtele ja perkaa marjat. Valuta kuiviksi. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rasva ja sekoita, kunnes taikina on murumaista. Voitele piirakkavuoka. Sekoita keskenään marjat, sokeri ja perunajauhot ja kaada vuokaan. Ripottele muruseos päälle. Paista 225° asteessa uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
Tarjoile paistos haaleana vaniljakastikkeen, vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Vinkki!
Voit tehdä paistoksen myös mustaherukoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!