Punaherukkapaistos

Vuokaan kirpeät punaiset viinimarjat ja muruseos voista ja kaurahiutaleista. Tarjoa paistos haaleana vaniljakastikkeen, jäätelön tai kermavaahdon kera.

6–8 annosta

40 minuuttia

Arviot (76 kpl)

Ainekset

1 litra punaherukoita
1 dl Dansukker Hillosokeria
1 rkl perunajauhoja

Vuoan voiteluun

voita tai margariinia

Muruseos

1 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
¾–1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita tai margariinia

Ohjeet

Huuhtele ja perkaa marjat. Valuta kuiviksi. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rasva ja sekoita, kunnes taikina on murumaista. Voitele piirakkavuoka. Sekoita keskenään marjat, sokeri ja perunajauhot ja kaada vuokaan. Ripottele muruseos päälle. Paista 225° asteessa uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.

Tarjoile paistos haaleana vaniljakastikkeen, vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Vinkki!
Voit tehdä paistoksen myös mustaherukoista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!