Ainekset
1/2 litraa marjoja valintasi mukaan, esim. mustaherukkaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 sitruunan mehu
2 dl kuohukermaa
1–1 1/2 dl murskattuja mantelipikkuleipiä
sitruunamelissaa
Ohjeet
Survo marjat ja sekoita niihin tomusokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita se marjasoseen joukkoon. Annostele maljoihin ja pane jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele päälle keksimurut ja koristele sitruunamelissalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.