Pannacottaa ja marinoituja marjoja

Valmista helposti tuoreella inkiväärillä maustettua pannacottaa marinoitujen marjojen kera.

4 annosta

2 tuntia

Arviot (16 kpl)

Ainekset

5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä

Marinoidut marjat
4 dl marjoja
1 (luomu)limetin kuoriraaste ja mehu
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita pannacotan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia, (siivilöi) ja kaada annosmaljoihin tai shottilaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Puhdista marjat, sekoita joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu sekä sokerit. Anna maustua viileässä 1–2 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.