Pannacottaa ja marinoituja marjoja

Valmista helposti tuoreella inkiväärillä maustettua pannacottaa marinoitujen marjojen kera.

4 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (29 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä

Marinoidut marjat
4 dl marjoja
1 (luomu)limetin kuoriraaste ja mehu
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita pannacotan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia, (siivilöi) ja kaada annosmaljoihin tai shottilaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Puhdista marjat, sekoita joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu sekä sokerit. Anna maustua viileässä 1–2 tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.