Ainekset
3 munaa
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 dl kaurahiutaleita tai kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
½ tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl rypsiöljyä tai juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
Pinnalle
noin 5 dl karviaismarjoja
Kuorrutus
3 dl maitoa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 munankeltuainen
¾ rkl perunajauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti käännellen. Sekoita lopuksi joukkoon öljy ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele päälle karviaismarjoja. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista kuorrutus. Mittaa kasariin maito, sokeri, keltuainen ja perunajauhot. Kiehauta koko ajan hämmentäen. Mausta vaniljasokerilla.
Levitä vaniljakastike piiraan pinnalle nuolijalla. Jäähdytä hetki. Leikkaa annospaloiksi ja laita tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.