Hurmaava herukkahillo

Musta- ja punaherukoista valmistettu herukkahillo on ihastuttavan makuinen hillo, joka sopii kanaruoan seuraksi tai leivonnaisiin ja jälkiruokiin.

PT30M
PT0M
Hillot

30 min

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ l mustaherukoita
½ l punaherukoita
½ dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria TAI
330 g (1 pkt) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

 

Ohjeet

Putsaa marjat ja laita ne kattilaan. Mittaa joukkoon vesi ja hillosokeri.  Kiehauta ja anna kiehua välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.

Poista pinnalle muodostuva vaahto ja kaada hillo puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin.

Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?