Ainekset
Pohja
15 digestivekeksiä
75 g voita tai margariinia sulatettuna
Täyte
200 g ranskankermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
250 g maitorahkaa
Pinnalle
½ l marjoja
2 dl hyvin laimeaa marjamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Hienonna keksit ja kaada sulatettu rasva joukkoon. Sekoita hyvin. Painele seos irtopohjavuokaan (Ø 25 cm).
Sekoita puolet ranskankermasta ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita loput ranskankermasta ja rahka joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa.
Laita marjat kakun pinnalle. Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä pari minuuttia. Levitä hyytelöliemi lusikalla marjojen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Vinkki!
Käytä pohjaan gluteenittomia keksejä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!