Ainekset
Täyte
5 dl karviaisia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl vettä
2 rkl perunajauhoja
Pohjataikina
100 g voita
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 munankeltuaista
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
Pinnalle
2 munanvalkuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
(1 dl kookoshiutaleita)
Ohjeet
1. Mittaa peratut karviaiset, vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan hiljalleen sekoitellen kunnes seos kiehahtaa. Ota liedeltä ja anna jäähtyä.
2. Vaahdota huoneenlämmössä pehmennyt rasva ja sokeri. Lisää keltuaiset hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
3. Painele taikina piirakkavuokaan. Kaada karviaiskiisseli vuokaan. Paista 175-asteisen uunin pohjalla 20 minuuttia.
4. Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kookoshiutaleet. Nostele marenkivaahto piirakan pinnalle ja paista vielä kymmenisen minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?