Mustaherukka-kermajäätelö

Herkullinen vaniljainen mustaherukkajäätelö sisältää kerman lisäksi tuorejuustoa.

4–6 annosta

PT1H

5 tuntia

Arviot (65 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Mustaherukkaraita
100 g mustaherukoita
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Ohjeet

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.

Erottele munankeltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon glukoosisiirappi ja sokerit. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja laita kulhossa kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Voit laittaa seoksen myös jäätelökoneeseen halutessasi.

Valmista mustaherukkaraita, kun jäätelö on vielä rakenteeltaan pehmeää.

Mittaa mustaherukat kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Jäähdytä. Vatkaa mustaherukat ja tuorejuusto keskenään. Sekoita raita jäätelön joukkoon lusikalla tai haarukalla kevyesti käännellen. Anna jäätelön jähmettyä pakastimessa.

Pyöritä palloiksi ja nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?