Ainekset
5 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Mustaherukkaraita
100 g mustaherukoita
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Ohjeet
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Erottele munankeltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon glukoosisiirappi ja sokerit. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja laita kulhossa kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Voit laittaa seoksen myös jäätelökoneeseen halutessasi.
Valmista mustaherukkaraita, kun jäätelö on vielä rakenteeltaan pehmeää.
Mittaa mustaherukat kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Jäähdytä. Vatkaa mustaherukat ja tuorejuusto keskenään. Sekoita raita jäätelön joukkoon lusikalla tai haarukalla kevyesti käännellen. Anna jäätelön jähmettyä pakastimessa.
Pyöritä palloiksi ja nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.