Ainekset
5 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Mustaherukkaraita
100 g mustaherukoita
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Ohjeet
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Erottele munankeltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon glukoosisiirappi ja sokerit. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja laita kulhossa kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Voit laittaa seoksen myös jäätelökoneeseen halutessasi.
Valmista mustaherukkaraita, kun jäätelö on vielä rakenteeltaan pehmeää.
Mittaa mustaherukat kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Jäähdytä. Vatkaa mustaherukat ja tuorejuusto keskenään. Sekoita raita jäätelön joukkoon lusikalla tai haarukalla kevyesti käännellen. Anna jäätelön jähmettyä pakastimessa.
Pyöritä palloiksi ja nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.