Monen maun karviaishillo

Vihreistä karviaisista ja viinirypäleistä sekä kiiveistä teet hillon monen makuun.

noin 1,3 l

PT55M

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

350 g vihreitä karviaisia
350 g kiivejä
350 g vihreitä viinirypäleitä
yhden luomulimetin mehu ja raastettu kuori
1,5 dl vettä
1 kanelitanko
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Puhdista ja paloittele karviaiset. Kuori ja paloittele kiivit. Huuhtele ja puolita rypäleet, poista siemenet.

2. Pane kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto, poista kanelitanko ja jäähdytä parikymmentä minuuttia, sekoita välillä.

3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä hillo mieluiten viileässä. Tarjoa esim. paahtoleivän tai viilin kaverina tai kakkujen täytteenä. 

Vinkki!
Korvaa karviaiset raparperilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.