Monen maun karviaishillo

Vihreistä karviaisista ja viinirypäleistä sekä kiiveistä teet hillon monen makuun.

noin 1,3 l

PT55M

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

350 g vihreitä karviaisia
350 g kiivejä
350 g vihreitä viinirypäleitä
yhden luomulimetin mehu ja raastettu kuori
1,5 dl vettä
1 kanelitanko
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Puhdista ja paloittele karviaiset. Kuori ja paloittele kiivit. Huuhtele ja puolita rypäleet, poista siemenet.

2. Pane kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto, poista kanelitanko ja jäähdytä parikymmentä minuuttia, sekoita välillä.

3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä hillo mieluiten viileässä. Tarjoa esim. paahtoleivän tai viilin kaverina tai kakkujen täytteenä. 

Vinkki!
Korvaa karviaiset raparperilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.