Monen maun karviaishillo

Vihreistä karviaisista ja viinirypäleistä sekä kiiveistä teet hillon monen makuun.

noin 1,3 l

PT55M

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

350 g vihreitä karviaisia
350 g kiivejä
350 g vihreitä viinirypäleitä
yhden luomulimetin mehu ja raastettu kuori
1,5 dl vettä
1 kanelitanko
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Puhdista ja paloittele karviaiset. Kuori ja paloittele kiivit. Huuhtele ja puolita rypäleet, poista siemenet.

2. Pane kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto, poista kanelitanko ja jäähdytä parikymmentä minuuttia, sekoita välillä.

3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä hillo mieluiten viileässä. Tarjoa esim. paahtoleivän tai viilin kaverina tai kakkujen täytteenä. 

Vinkki!
Korvaa karviaiset raparperilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!