Ainekset
Hilloke
5 dl punaisia karviaismarjoja
½ dl vettä
1 dl Dansukker Minihillosokeria
Taikina
250 g huoneenlämpöistä voita
5 dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
Täyte
250 g maitorahkaa tai vaniljarahkaa
2 ½ dl ranskankermaa
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Voit valmistaa piirakan reunallisessa suorakaiteen mallisessa uunivuoassa, isossa pyöreässä piirakkavuoassa tai irtopohjaisessa kakkuvuoassa. Mieluiten kuitenkin sellaisessa, jossa on vähän enemmän reunoja, silloin saat näyttävän paksun piirakan, josta saat jäähdytettynä leikattua kauniita paloja.
Laita putsatut karviaismarjat ja vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää minihillosokeri ja anna kiehua viisi minuuttia. Jäähdytä.
Laita taikinan ainekset kulhoon ja sekoita taikina koneella tai käsin tasaiseksi. Ota puolet taikinasta sivuun ja painele toinen puolikas leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä rahkaseos vuokaan taikinan päälle. Lusikoi hilloke kauttaaltaan vuokaan ja vedä lusikalla tai veitsellä hillosta koukeroita täytteen sekaan. Murustele pinnalle loppu taikina.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 30–40 minuuttia.
Jäähdytä ja tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.